Verhuur

foto 1
foto 2

Ook wij verhuren onze lokalen aan andere jeugdbewegingen voor weekends of zomerkampen. We verhuren uit respect voor onze buren niet aan leidingsweekends.

De lokalen bestaan uit 5 aparte ruimtes waarvan er 2 kunnen worden samengevoegd tot een grote ruimte. Bovendien heeft de huurder uiteraard ook nog beschikking over de keuken en het sanitaire gedeelte. Wij voorzien borden en bestek voor 40 man. De capaciteit van de lokalen is maximaal een 50tal personen. Indien nodig kunnen er op het terrein nog tenten worden geplaatst (dit moet echter wel worden goedgekeurd door de verhuurverantwoordelijken.) De omgeving bestaat uit een groot speelveld met een bos naast. Op wandelafstand bevindt zich het centrum, het Vrijbroekpark en verschillende dorpjes met veel natuur.

Onze lokalen zijn gelegen op de Stuivenbergbaan 141 te Mechelen. Aan de (schuine) overkant van deze huisnummer moet u een zandweg volgen tot u naar links kan, en dan volgt u de weg tot u een bareel tegenkomt, en dan bent u er. U mag met de auto op ons terrein maar enkel om te laden en te lossen, auto’s dienen vooraan op nummer 141 op de kiezelparking geparkeerd te worden.


Dat onze lokalen goed gelegen zijn kunnen we ook objectief staven

Mail gerust even naar verhuur.woudlopers@gmail.com maar controleer eerst hieronder of onze lokalen bezet zijn of niet. We verhuren geen materiaal.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions